úterý 17. listopadu 2009

Nakupování se ségrou


Večer po mé velice poutavé sociologii jsme se se sestrou rozhodly jít nakupovat do nedalekého Kauflandu, který předevčírem otevřeli. Táta slíbil, že nám proplatí nákup, když mu koupíme rum (sleva 30%!!!).


Nakoupily jsme toho spoustu. Především věci, které máme rády, ale jsou moc drahé na to, abychom je kupovaly pravidelně. Ostružiny, nějaké nové zvláštní ovoce jménem cherimoya, kokosové bonbonky Rafaello, ledovou čokoládu, jahodový dortík, čaj Teekanne, čtyři druhy pudinku a protože se těším na pečení cukroví, nakoupila jsem pořádnou zásobu vanilkových cukrů, skořice, perníkového koření a dokonce celé badyánové hvězdičky. No a samozřejmě ten rum pro tátu. Dva rumy. Na jeden jsem později doma přilepila cedulku „RUM NA PEČENÍ!“ Jenom u pokladny po mě paní pokladní chtěla občanku. Docela jsme si s ní během markování hezky popovídaly o pečení, svařáku a víně. A zamávala nám na rozloučenou.


Na parkovišti na nás nějaký chlápek nastupující do auta pokřikoval, co taková pěkná mladá děvčata dělají v sobotu večer v Kauflandu, místo toho, aby tancovala někde na diskotéce. Ignorovaly jsme ho a šly dál. Na přechodu na nás ještě zatroubil. Ani tímhle nás neoslnil. Jo, jo, my holky to nemáme jednoduché…

Den, ketý nezačal moc slavně, skončil o poznání lépe. Doma jsme si vystrojily královskou hostinu.

Žádné komentáře:

Okomentovat